Tulajdonságok

Gyártó
Felhasználás

Színre kevert autófesték Stift - Toll  2 termék a kategóriában

Alkategóriák

  • Fényezés javító toll
  • Metál autófesték javító Stift

    Szeretné kijavítani autója fényezésén keletkezett hibákat , kőfelverődéseket otthoni körülmények között, házilag? Színre kevert gyári autófesték stift a legjobb megoldást kínálja az apró sérülések és karcolások eltüntetésére. Ne várja meg, hogy a sérülés rozsdásodni kezdjen, előzze meg a nagyobb bajt! Metál színekhez a legjobb megoldás a 2komponensű javító stift, amivel egyszerűen és szakértelem nélkül eltüntetheti a kavicsfelverődéseket. Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi autófesték keveréssel foglalkozó vállalata garancia a lehető legjobb megoldás elérésére. Minden csomagban teljes leírást talál a javítási folyamathoz, így gyerekjáték a kőfelverődések és karcolások házilagos javítása. További kérdése van? Online ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol a felmerülő kérdésekre, alkalmazás technikus kollégáink minden kérdésre tudják a választ. 

  • Akril autófesték javító Stift

    Szeretné kijavítani autója fényezésén keletkezett hibákat , kőfelverődéseket otthoni körülmények között, házilag? Színre kevert gyári autófesték stift a legjobb megoldást kínálja az apró sérülések és karcolások eltüntetésére. Ne várja meg, hogy a sérülés rozsdásodni kezdjen, előzze meg a nagyobb bajt! Akril színekhez a legjobb megoldás a 2komponensű javító stift, amivel egyszerűen és szakértelem nélkül eltüntetheti a kavicsfelverődéseket. Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi autófesték keveréssel foglalkozó vállalata garancia a lehető legjobb megoldás elérésére. Minden csomagban teljes leírást talál a javítási folyamathoz, így gyerekjáték a kőfelverődések és karcolások házilagos javítása. További kérdése van? Online ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol a felmerülő kérdésekre, alkalmazás technikus kollégáink minden kérdésre tudják a választ. 

  • Mikro Autófesték javító Stift

    Szeretné kijavítani autója fényezésén keletkezett apró hibákat , kőfelverődéseket otthoni körülmények között, házilag? Színre kevert gyári autófesték stift a legjobb megoldást kínálja az apró sérülések és karcolások eltüntetésére. Ne várja meg, hogy a sérülés rozsdásodni kezdjen, előzze meg a nagyobb bajt! Metál és Akril színekhez a legjobb megoldás a 2komponensű MIKRO javító stift, amivel egyszerűen és szakértelem nélkül eltüntetheti az apró 1-3 mm-es kavicsfelverődéseket. Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi autófesték keveréssel foglalkozó vállalata garancia a lehető legjobb megoldás elérésére. Minden csomagban teljes leírást talál a javítási folyamathoz, így gyerekjáték a kőfelverődések és karcolások házilagos javítása. További kérdése van? Online ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol a felmerülő kérdésekre, alkalmazás technikus kollégáink minden kérdésre tudják a választ. 

Megjelenített termék: 1 - 2 Összesen: 2
Megjelenített termék: 1 - 2 Összesen: 2